MASTER Z.E. elektromos furgon

Motor és akkumulátor
Renault MASTER E-TECH Electric

A MASTER E-TECH Electric motorja

MASTER Z.E. - elektromos motor

57 kW-os elektromos motor

A MASTER E-TECH Electric 57 kW-os motorja – amely egy 100%-ban Renault-fejlesztésű motor – a ZOE R75 motorjára hasonlít. A motort Franciaországban, a Renault cléoni üzemében gyártjuk - ebben az üzemben készülnek a Csoport jelentős hozzáadott értékkel rendelkező motorjai és sebességváltói.

 

Az autóban megtalálható számos technológia lehetővé teszi a mindennapos elektromos mobilitást: Zéró zajkibocsátás, zéró emisszió, de 100% hatékonyság, és 100% öröm. Az automata, fokozatmentes áttételű sebességváltónak köszönhetően a MASTER E-TECH Electric dinamikus, egyenletes gyorsulással halad - teljes kényelmet biztosítva utasainak!

  Teljesítmény (kW/LE)
Nyomaték (Nm) Végsebesség (km/h)
Elektromos motor
57/76
225 100
MASTER Z.E. Z.E 33 akkumulátor

E-TECH Electric 33 akkumulátor

A MASTER E-TECH Electric 33 akkumulátorának alapja egy jelentős innováció: az energiatartalom növelése további modulok nélkül.

 

Mérnökeink az akkumulátor továbbfejlesztésével sikeresen növelték az energiatárolási kapacitást, méghozzá a méret növelése nélkül.

Renault MASTER E-TECH Electric - részletek

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet