MASTER Z.E. elektromos furgon

Hatótáv és feltöltés
Renault MASTER E-TECH Electric

Adja meg járműve kritériumait és a felhasználási módjait az Új Master Z.E. hatótávolságának megbecsléséhez.

Adja meg járműve kritériumait és a kívánt feltöltési szintet a szükséges töltési idő becslésére a töltőállomás típusától függően.

MASTER Z.E. Z.E. 33 akkumulátor

Legújabb generációs E-TECH Electric 33 akkumulátor

A legújabb generációs E-TECH Electric 33 akkumulátorral az Új Master E-TECH Electric Furgonnal akár 120 km-t is megtehet valós körülmények között*, töltés nélkül.

* Több mint 80 km-es hatótáv, amibe beleszámítottuk a legjelentősebb használati körülményeket (maximum terheltség, haladás a belvárosban gyakori fékezéssel (torlódások), téli körülmények). A valós fogyasztást befolyásolja a felszereltség, a vezetési stílus, illetve az útviszonyok. WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) szerinti adatok. 

A hatótávot befolyásoló tényezők

A belső égésű motorral felszerelt haszonjárművekhez hasonlóan az elektromos verziók fogyasztását is számos tényező befolyásolja.

Renault - MASTER Z.E. sebesség

A sebesség

Ha gyorsan szeretne haladni, több energiára van szükség a nagyobb sebesség fenntartása érdekében.

A Renault MASTER Z.E. vezetési stílusa

A vezetési stílus

Az E-TECH Electric technológiák – például a regeneratív fékrendszer – segítenek a hatótávolság optimalizálásában.

Renault MASTER Z.E.

A domborzati viszonyok

Amikor emelkedőn halad felfelé, akkor a járműnek több energiára van szüksége, így a fogyasztás is megnövekedik. Lejtőn lefelé gurulva, a rendszer visszanyeri az energiát.

Renault MASTER Z.E. - Időjárási viszonyok

Az időjárási viszonyok

A fűtés és a klíma használata hatással van a hatótávolságra.

A MASTER E-TECH Electric-et bárhol feltöltheti!

MASTER Z.E. - Feltöltés a munkahelyen vagy otthon

A munkahelyen vagy otthon

7 kW-os Wallbox töltő segítségével akár 6 óra alatt teljesen feltöltheti az autót.

MASTER Z.E. - feltöltés nyilvános töltőállomáson

Útközben, egy nyilvános töltőállomáson

Nyilvános töltőállomások, bevásárlóközpontok parkolói, Renault márkakereskedések – bárhol is végzi el a feltöltést, a Master E-TECH Electric akkumulátora az elérhető teljesítménytől függően 6 óra alatt teljesen feltöltődik. 1 óra alatt akár 25 km hatótávolságra is szert tehet.

Növelje a hatótávot!

MASTER Z.E.

1) Regeneratív fékrendszer: Az akkumulátor újratöltődik, amikor elveszi a lábát a gázpedálról, illetve akkor is, amikor fékezésbe kezd.

 

2) Alacsonyabb fogyasztást biztosító gumiabroncsok: Az alacsony gördülési ellenállásnak köszönhetően hozzájárulnak a hatótávolság optimalizálásához az úttartás és a fékezés minőségének romlása nélkül.

 

3) ECO-mód: Az üzemmód aktiválásával az akkumulátor tovább bírja töltés nélkül (egyenletesebb gyorsulás és maximum 80 km/h sebesség).

 

4) 7 kW-os töltő: Töltse fel az akkumulátort mindössze 6 óra alatt 32 A/7 kW-os Wallbox töltővel. A töltőcsatlakozó a jobb oldalon található és könnyen hozzáférhető.

Renault MASTER E-TECH Electric - részletek

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet