Szolgáltatásaink üzleti ügyfeleink számára

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb támogatást nyújthassuk vállalkozásának irányításában és mindennapi élete megkönnyítésében, a Renault szolgáltatások széles skáláját hozta létre az Ön igényeinek kielégítésére, a menedzsmenttől kezdve a haszongépjármű karbantartásáig.

Finanszírozás és költségkezelés

Finanszírozás üzleti ügyfeleink számára

Bármivel is foglalkozzon cége, mi biztosítjuk az Ön számára legmegfelelőbb finanszírozási megoldást. A rövid lejáratú szerződéstől a hosszú távú bérleti szerződésen át a lízingszerződésig biztosan megtalálja azt, amit keres!

Szolgáltatási szerződések

Ismerje meg üzleti ügyfeleink számára kínált szolgáltatási szerződéseinket, és fizessen elő a tevékenységéhez illő ajánlatra.

Fedezze fel szolgáltatási szerződéseinket!

Értékesítés utáni szolgáltatások

Karbantartás és javítás

Elengedhetetlen járművét rendszeresen karbantartani és javítani, ahhoz, hogy üzleti tevékenységét zökkenőmentesen végezhesse. Tudjon meg többet a járművén elvégezhető karbantartási beavatkozásokról.

Ismerje meg a karbantartási és javítási ajánlatainkat!

Tartozékok

Tekintse meg tartozékválasztékunkat, és töltse le a tartozékbrosúrát, hogy a szakmájának megfelelő módon szerelhesse fel járművét.

Fedezze fel a tartozékok gazdag választékát!

Mobilitás és biztosítások

Biztosítás kötése járművére és üzleti tevékenységére

Legyen felkészült minden eshetőségre biztosításainkkal, hogy megvédje járművét és tevékenységét. Ajánlataink fedezik a maradandó egészségügyi károsodással, halálesettel, balesettel kapcsolatos költségeket...

Tekintse meg biztosítási ajánlatainkat!

Assistance szolgáltatások

Meghibásodás vagy baleset esetén, azonnali segítségért, hívja a Renault Assistance ügyfélszolgálatát. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, és mi megoldást találunk problémájára.

Fedezze fel az üzleti ügyfeleink számára elérhető Assistance szolgáltatásokat

Csereautó

Önnek folyamatos mobilitásra van szüksége, és mi ezzel tisztában vagyunk. Annak érdekében, hogy váratlan események esetén is garantálhassa tevékenysége folytatását, rövid vagy hosszú távon igénybe vehet egy csereautót.

Garanciakiterjesztési lehetőségek

Az autóról való gondoskodásnak nincsenek határai, különösen, ha a munkaeszközünkről van szó. Ha teljes fedezetet szeretne biztosítani, fontolja meg a garanciakiterjesztés lehetőségét.

Garanciakiterjesztési lehetőségeink

Flottakezelési megoldások

Flottakezelés a Renault segítségével

A Renault által bevezetett különféle támogatási szolgáltatásoknak köszönhetően flottáját felépíteni és kezelni most könnyebb mint valaha. 

Finanszírozási megoldásaink flottákhoz

A flotta finanszírozása nem mindig könnyű, ezért szakértőink az igényeinek megfelelő ajánlatokat kínálnak Önnek.

Mobility Consulting

Amennyiben szeretné cége károsanyag-kibocsátását csökkenteni, ideális megoldás lehet flottája elektromossá alakítása. A Renault annak érdekében fejlesztette ki a Mobility Consulting szolgáltatást, hogy segítséget nyújtson Önnek járműparkja átalakításában.

Online szolgáltatásaink flották számára

Ismerje meg a technológiát, és könnyítse meg tevékenységének irányítását a Renault által kifejlesztett online telematikai szolgáltatások révén.

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet