Áruszállításhoz kialakított megoldásaink

Találja meg vállalkozásának leginkább megfelelő járművet a Renault által kínált haszongépjárművek különböző kialakításainak és átalakításainak segítségével.

kialakítások és átalakítások

Jármű átalakításaink áruszállításhoz

Áruszállítás - a TRAFIC átalakítása

Hűtött raktér

Hűtést igénylő áruk szállítása

A Kangoo-ban rendelkezésre álló hőszigetelt és hűtött raktérnek köszönhetően bármilyen hűtést igénylő áru biztonságosan szállítható. Igényei szerint, termékei hidegen tartására választhat a motorkihajtásról működő vagy az önálló energiaellátású hűtőberendezés között.

a Kangoo átalakításai
Áruszállítás - Átalakítás

Duplakabin

Anyag- és csapatszállító

A duplakabin  lehetővé teszi, hogy a Trafic haszonjármű 3-tól 6 személyt szállíthasson, megőrízve a 4 köbméteres rakteret.

A Trafic átalakításai
Áruszállítás - Duplakabin

Tágas raktér

Áruszállítás

Használja ki az akár 17 m3-es raktér előnyeit, amely ideális fuvarozók, költöztetők és minden olyan szakember számára, akinek nagy mennyiségű vagy extra méretű árut kell szállítania.

A Renault Master-t már 100%-ig elektromos változatban is válaszhatja.

Új Master - tágas raktér

jellemzők

A megfelelő járművet keresi?

Hasonlítsa össze az áruszállításhoz elérhető különböző modelleket és verziókat.

  Trafic Master Kangoo
Hasznos magasság (mm) 1387 - 1898 2200 1129
Maximális terhelhetőség (kg) 1140 - 1266  923 - 1427 500 - 800
Teljes hossz (mm) 4999 - 5399 - 4282
Teljes szélesség (mm) 1956 - 2283 - 1829
Duplakabinos verzió Elérhető a következő verziókhoz: L1H1 és L2H1 Elérhető a következő verziókhoz: L1H1 - L1H2 - L2H2 - L3H2 Nem
Elektromos verzió Nem Igen Igen
Raktér átalakítás Igen Igen Igen

mobilitás

Fedezze fel az igényeire szabott megoldásokat

Személyre szabott megoldások minden terepre!

A hátsókerék-meghajtás előnyei

Válasszon hátsókerék-meghajtású verziót nagy mennyiségű áru szállításához, és használja ki a megerősített hátsó tengelynek köszönhető nagyobb terhelési és vontatási kapacitás előnyeit. Akár 500 kg-mal többet szállíthat teljes nyugalomban a jobb tapadásnak köszönhetően.

4x4 meghajtás

A 4x4-es meghajtással bármilyen terepen és időjárási körülmények között boldogulni fog. A megnövelt hasmagasságnak köszönhetően a csúszós utak és a meredek lejtők sem jelentenek akadályt.

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

Bármi legyen is a rakomány, az emelkedőn elindulást segítő rendszer lehetővé teszi a fékek nyomásának fenntartását, lehetővé téve, hogy a vezető átemelje lábát a fékről a gázpedálra, anélkül, hogy járműve visszagurulna a lejtőn.

a Renault 100%-ig elektromos modelljei

Ismerje meg elektromos személy- és haszongépjárműveinket!

Használja ki elektromos változataink rugalmasságát személyek és áruk szállításához, miközben védi környezetét és kiadásait!

Gamme électrique utilitaires

szolgáltatások

A Renault hálózat szolgáltatásai

Pro+ hálózat - üzleti ügyfeleink számára elérhető szolgáltatásaink

Vállalati ügyfeleink számára elérhető szolgáltatásaink

Tudjon meg többet a tevékenységéhez leginkább illő finanszírozási ajánlatról, böngésszen a rendelkezésére álló kezelési, támogatási és karbantartási szolgáltatások között... A Renault Pro+ egy sor megoldást vezetett be a mindennapi tevékenysége megkönnyítésére.

a Renault szervizek

További információra van szüksége?

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet