Üzleti ügyfeleink számára elérhető szolgáltatásaink

Biztosítsa vállalkozása gördülékeny működését a Renault szolgáltatásaival. Az Assistance-tól a karbantartáson keresztül a biztosításig mindenre van megoldásunk!

Szolgáltatásaink

Az üzleti ügyfelek számára elérhető szolgáltatások

Széles hálózatunknak köszönhetően az Assistance és más támogatási szolgáltatásaink bárhol a rendelkezésére állnak.

Céges Renault ügyfelek: szolgáltatások – biztosítás

Biztosítás

Válassza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbb biztosítási ajánlatot, így a javításokra és a mobilitási megoldásokra bármilyen körülmények között számíthat. Autója javítására így minden esetben előzetes díjfizetés nélkül, azonnal sor kerülhet.

Céges Renault ügyfelek: szolgáltatások – karbantartás

Karbantartás

Autója karbantartását teljes mértékben elvégezzük, így Ön alacsonyabb költségekkel számolhat. Az előre meghatározott szolgáltatás díja mindent tartalmaz. 
A használt alkatrészek cseréjétől a javítási költségekig, a beavatkozás minden körülményét szakembereink ellenőrzik és megtárgyalják Önnel, anélkül, hogy Önnek ehhez előre bármit tennie kellene. 

Céges Renault ügyfelek: szolgáltatások – assistance

Assistance szolgáltatások

A Tartósbérlet szerződés assistance szolgáltatásának köszönhetően munkatársai minden körülmények között megőrizhetik mobilitásukat.

A védelem kiterjed a járműre, a sofőrre és az utasokra is meghibásodás, baleset, tűzeset, lopás, defekt, a kulcsok elvesztése vagy sérülése esetére is, éjjel-nappal!
Bármilyen helyzetbe kerül is, személyre szabott szolgáltatást biztosítunk a számára!

Céges Renault ügyfelek: szolgáltatások – üzemanyag

Üzemanyag

Az üzemanyagkártya segítségével egyszerűbben kezelheti az üzemanyag-kiadásait. Válassza ki a szolgáltatót, majd vegye igénybe a vonzó kedvezményeket tankolás közben.

Előnyök? Mi minden adminisztrációs feladatról gondoskodunk!

Céges Renault ügyfelek: szolgáltatások – gumiabroncsok

Gumiabroncsok

Vezessen magabiztosan a gumiabroncsokhoz kialakított szolgáltatásunknak köszönhetően.
Nem csupán a le- és felszerelésről, hanem a kiegyensúlyozásról, a defektekről és/vagy az új abroncsok beszerzéséről is gondoskodunk, amihez Önnek előre semmit nem kell kifizetnie, mert a szolgáltatás ezt is tartalmazza!

Képzések

Képzéseink céges ügyfelek számára

Céges Renault ügyfelek: szolgáltatások – képzés

A képzés minden vállalkozás működésének a kulcsa

Ismerje meg a partnereinkkel közösen kialakított képzéseinket, amelyekkel biztosíthatja, hogy az alkalmazottai a lehető legjobb döntéseket hozzák meg:
 

  • Biztosítson a számukra képzést a közúti balesetek megelőzésére vonatkozóan, programunkon keresztül, amely bemutatja a közúti szabályozásokat és a jármű használatához kapcsolódó korlátozásokat;
  • Helyezze előtérbe a gazdaságos vezetést a félnapos képzésünk segítségével, amelynek során elsajátítható a gazdaságos és felelős vezetés koncepciója;
  • Szervezze meg és foglalja le munkatársai számára egyik tanfolyamunkat!
KAPCSOLATFELVÉTEL

A Renault üzleti ügyfelei számára elérhető szolgáltatásai emellett...

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet