Jöjjön el és próbálja ki! Renault

Olyan autót keres, amelyik illik üzleti tevékenységéhez? A Renault Pro+ azzal segít Önnek a választásban, hogy számtalan haszongépjárműhöz, illetve elektromos és hibrid járműhöz biztosít tesztvezetési lehetőséget.

Új Express Van
kezdő listaár 5 525 000 Ft
Új Kangoo Van
kezdő listaár 6 490 000 Ft
Új Trafic Van
kezdő listaár 7 850 000 Ft
Master
kezdő listaár 8 310 000 Ft
  • Elektromos
Master E-Tech Electric
kezdő listaár 19 390 000 Ft

Számos új haszongépjármű közül választhat a tesztvezetéshez

Már kisteherautókra, furgonokra, haszongépjárművekre, elektromos és hibrid járművekre is biztosítunk tesztvezetési lehetőséget. Ha haszongépjárművet keres, ismerje meg a Renault kínálatát, jöjjön el tesztvezetésre egyik Renault márkakereskedésünkbe, és válasszon kedvére modelljeink közül.

A Renault tesztvezetése során belekóstolhat a hatékony jövőbe

Kényelmes használat, tágas raktér és tárolóhelyek, dinamikus motor, kiváló úttartás: Ezek mind olyan tényezők, amelyek megkönnyítik mindennapjait és segítik üzleti tevékenysége során. Nem tudja, melyik modell lenne az Ön számára a legideálisabb? Segítünk Önnek, hogy nyugodt és átgondolt döntést hozhasson. Próbálja ki a kiválasztott haszongépjárművet, és hallgasson az ösztöneire.

Ne várjon tovább, jelentkezzen a tesztvezetésre még ma!

Válassza ki a haszongépjármű modelljét, a Renault márkakereskedést, adja meg a vállalkozás adatait, az elérhetőségét és a kért időpontot, majd egyszerűen küldje el a tesztvezetésre vonatkozó igényét online, és ismerje meg a tevékenységéhez passzoló, legjobb megoldásainkat!

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet