Ajánlatkérés - Renault flotta

Kis- vagy középvállalkozást irányít? Ismerje meg a szakemberek számára összeállított szolgáltatásainkat, és állítsa össze az ön igényeinek és szükségleteinek legmegfelelőbb autóflottát!

Új Express Van
kezdő listaár 5 525 000 Ft
Új Kangoo Van
kezdő listaár 6 490 000 Ft
Új Trafic Van
kezdő listaár 7 850 000 Ft
Master
kezdő listaár 8 310 000 Ft
  • Elektromos
Master E-Tech Electric
kezdő listaár 19 390 000 Ft

Válassza ki az autóra vonatkozó opciókat

Tevékenységi köre miatt speciális igényei vannak? Adja meg, hogy milyen opciókkal szeretné felszerelni a gépkocsit, illetve jelezzen minden olyan információt, amely a szakmai tevékenységével kapcsolatos igények kielégítése szempontjából fontos felszereltség és tartozékok kiválasztásához szükséges lehet.

 

Jelentkezzen tesztvezetésre a Renault márkakereskedésben

Szeretne további információkat kapni a döntéshez? Próbálja ki élőben - foglaljon időpontot online vagy egyik Renault márkakereskedésünkben az ingyenes tesztvezetéshez a választott autóban!

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet