Renault Trafic Van - Motorok

motorválaszték
Renault Trafic Van

műszaki adatok részletesen

válasszon egy verziót a méretek és a motortípus megjelenítéséhez

Duplakabinos furgon

Duplakabinos furgon

kezdő listaár 8 900 000 Ft
Furgon

Furgon

kezdő listaár 7 850 000 Ft

További információk a motorokkal kapcsolatban

Blue dCi 110

pragmatikus
A Blue dCi 110 egy kiváló és egyben pragmatikus motor. Ez a 2 literes turbómotor 6 sebességes manuális sebességváltóval és 300 Nm nyomatékkal, valamint Stop & Start rendszerrel, illetve AdBlue® technológiával van felszerelve, így az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás mellett a kiadásokat is kiválóan csökkenti.

Blue dCi 130

hatékony

A 6 sebességes manuális váltóval kapható 2 literes AdBlue® turbómotor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetést a még nagyobb, 330 Nm-es nyomatéknak köszönhetően. A Stop & Start technológia induláskor csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

Blue dCi 150 - EDC verzióban is elérhető

sokoldalú

Ez a 2 l-es turbómotor a 350 Nm nyomatéknak köszönhetően kiválóan egyesíti a kényelmet és a jó reakciókészséget. A vezetési élmény maximalizálása érdekében válassza a 6 sebességes manuális váltót vagy a duplakuplungos, 6 sebességes EDC automata váltót. Mindkét verzió Stop & Start rendszerrel van felszerelve, ami biztosítja az optimális üzemanyag-fogyasztást. Az AdBlue® technológiával kiegészítve jó reakciókészséggel és gazdaságosan vezethet a CO2-kibocsátás korlátozása mellett.

Blue dCi 170 - EDC verzióban is elérhető

teljesítmény orientált
A 380 Nm nyomaték és a 170 lóerő még kiválóbb vezetési élményt és kiváló reakcióképességet biztosít.  Az automata, 6 sebességes duplakuplungos EDC váltó kiválóan ötvözi a kézi és az automata váltók előnyeit, a 6 sebességes manuális váltóval pedig végig a kezében marad az irányítás. A beépített AdBlue® technológiával a károsanyag-kibocsátást, míg a Stop & Start rendszerrel az üzemanyag-fogyasztást tarthatja kézben.

készen áll, hogy útnak induljon az Trafic Van volánja mögött?

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet