Renault Trafic Van

Renault Trafic Van

kezdő listaár 7 850 000 Ft
árlista letöltése

A robusztus és dinamikus kialakítású kisteherautó

A Trafic Van a kényelmet és a praktikumot kiválóan ötvözi. Az ötletesen kialakított belső térben az utasülés alatt egy csapóajtó található, amelynek köszönhetően az autó rakodóhossza 4,15 m², a négyszögletes kialakításnak köszönhetően pedig az autó optimális, az L2H2 verzió esetén akár 8,9 m³-es rakodási kapacitással rendelkezik. Elöl 88 liternyi tárolóhely, „mobil iroda“ elrendezés és teljes kényelem várja - akárhová és akármerre is utazik éppen.

vonalvezetés

válassza ki az Trafic Van Önhöz leginkább illő verzióját!

Duplakabinos furgon

Duplakabinos furgon

kezdő listaár 8 900 000 Ft
Furgon

Furgon

kezdő listaár 7 850 000 Ft

felszereltség

Praktikus, sokoldalú és biztonságos

Új Renault Trafic Van – mobil iroda

egyszerűen kezelhető belső tér

Helyezze magát kényelembe a Trafic Van utasterében, ami bárhol lehetővé teszi a munkavégzést. A variálható, valódi munkaterületet biztosító belső térben a középső ülés háttámláját egyszerűen hajtsa le, így mobil irodává alakul át. Itt elhelyezheti laptopját/táblagépét, illetve a dokumentumokhoz rendelkezésére áll egy forgatható, A4-es méretű dokumentumtároló is.  

Új Renault Trafic Van - optimalizált méretű raktér

optimalizált méretű raktér

A válaszfalban található csapóajtónak köszönhetően a Trafic Van rendelkezik a szegmens legnagyobb, 4,15 méteres hasznos rakodóhosszával. Így optimális rakodási kapacitást, a négyszögletes kialakításnak köszönhetően akár 8,9 m3 területet érhet el.

Új Renault Trafic Van – Vezetéstámogató rendszerek

biztonságos vezetés

Közlekedjen a lehető legjobb körülmények között a Trafic Van tíz új vezetéstámogató rendszerével: holttérfigyelő rendszer, adaptív tempomat, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, aktív vészfékező rendszer... Az autózás még soha nem volt ennyire kényelmes és biztonságos egyszerre.

Új Renault Trafic Van - Raktérkialakítások

raktérkialakítások

Céges ügyfeleink számára elérhető megoldásaink

A Trafic Van már 1980 óta biztosítja vállalkozása gördülékeny működését.
Fa padlóburkolat csúszásgátló bevonattal, védőelemek, tárolóhelyek... Ismerje meg a személyre szabott, minden igénynek megfelelő raktérkialakításokat.

egy szakma, egy megoldás

az Ön tevékenységeihez igazított raktér-kialakítási lehetőségeink

Új Renault Trafic Van - átalakítások

A Trafic Van bármilyen tevékenység esetén kiváló választás

A számos opcionális elemnek, tartozéknak és személyre szabott átalakításnak köszönhetően a Trafic Van kiválóan variálható és személyre szabható.


A furgon verzió 2 hosszúsággal, 2 magassággal, illetve 5,8–8,9 m3 hasznos térfogattal érhető el. Számos különböző gyári személyre szabási lehetőség közül választhat: duplakabinos verzió, üvegezett tolóajtók és panelek, lemezelt vagy üvegezett válaszfalak, 180°-ban vagy 270°-ban nyíló akár üvegezett hátsó ajtók stb.

A padlólemezes alváz verziót dobozos teherautóvá, hűtőautóvá, büféautóvá vagy akár billenőplatós verzióvá is átalakíthatja.

A Trafic Van közelről

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet