Új TRAFIC - Személyszállítás

Személyszállítás
Renault TRAFIC

Személyszállítás

Átalakított járművek

Alt Image C29

A Renault TRAFIC személyszállító, amely energiával tölti fel a hétköznapjait.
Új TRAFIC - TPMR

Függetlenül a szállítani kívánt személyek számától és a kerekesszék típusától, nálunk megtalálja a megoldást! A variálható, ergonomikus és könnyedén használható Új TRAFIC utasterében könnyedén elszállíthatja a mozgásukban korlátozott személyeket - akár magánszemélyként, akár vállalkozóként.*

 

 

 

*Az átalakítást leányvállalatunk, a Renault Tech® végzi el.

Új TRAFIC - Szállítás

Taxit vezet, esetleg magánsofőr, és az ügyfelek elvárásai a legfontosabbak az Ön számára? Válassza a TRAFIC SpaceClass egyik „elegáns” verzióját.

Ismerje meg a TRAFIC SpaceClass-t

Tartozékok

Fedezze fel a tartozékokat, és tekintse meg az online brosúrát.

Textil szőnyeg

TRAFIC textilszőnyeg

Méretre szabott, könnyedén tisztítható és kifejezetten a TRAFIC számára készült... Atextil szőnyeget a 2 biztonsági kapoccsal könnyedén rögzítheti.

Telefondokkoló

telefondokkoló TRAFIC

Tartsa kéznél telefonját a teljes út során! Csak helyezze be az állítható telefondokkolóba, ahol akár fel is töltheti azt a dokkoló melletti csatlakozónak köszönhetően.

Tablet tartó

tablet tartó TRAFIC

A 4,8" – 10,6" méretű táblagépek befogására alkalmas táblagépdokkolónak köszönhetően a megállást követően könnyedén hozzáférhet az eszközön található információkhoz.

A Renault TRAFIC részletesen

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet