Felhasználás orvosi célokra Renault TRAFIC

Új TRAFIC - Egészségügy

EGÉSZSÉGÜGY

Átalakított járművek

Új TRAFIC - Mentőautó

Mentőautó

A TRAFIC akkor is képes igazodni tevékenységéhez, ha az orvosi ellátást már a járműben igénylő betegeket kell szállítania.


Sokoldalúság, kényelem, higiénia és személyre szabás – ezek a személyre szabott ajánlatunk kulcsszavai.

Új TRAFIC - Gyógyszerszállítás

Gyógyszerszállítás

Az általunk kínált különböző raktérkialakítások teljes mértékben megfelelnek a helyes forgalmazási gyakorlat elveinek: hőmérséklet-szabályozás megállás esetén és útközben, izoláció, higiénia és egyszerű karbantartás...

 

Fedezze fel a szolgáltatási minőséget optimalizáló összes megoldást.

Tartozékaink

Fedezze fel a tartozékokat, és tekintse meg az online brosúrát

Textil szőnyeg

Textil szőnyeg

Méretre szabott, könnyedén tisztítható és kifejezetten a TRAFIC számára készült - a textilszőnyeg a 2 rögzítőkapoccsal könnyedén elhelyezhető

Telefondokkoló

Telefondokkoló

Tartsa kéznél telefonját a teljes út során! Csak helyezze be a dönthető és forgatható telefondokkolóba, ahol akár fel is töltheti azt a dokkoló melletti csatlakozónak köszönhetően.

Tablet tartó

Tablet tartó

A 4,8" – 10,6" méretű táblagépek befogására alkalmas táblagépdokkolónak köszönhetően a megállást követően könnyedén hozzáférhet az eszközön található információkhoz.

A Renault TRAFIC részletesen

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet