Új TRAFIC - Egészségügy

Felhasználás orvosi célokra
Renault TRAFIC

EGÉSZSÉGÜGY

Átalakított járművek

Új TRAFIC - Mentőautó

Mentőautó

A TRAFIC akkor is képes igazodni tevékenységéhez, ha az orvosi ellátást már a járműben igénylő betegeket kell szállítania.


Sokoldalúság, kényelem, higiénia és személyre szabás – ezek a személyre szabott ajánlatunk kulcsszavai.

Új TRAFIC - Gyógyszerszállítás

Gyógyszerszállítás

Az általunk kínált különböző raktérkialakítások teljes mértékben megfelelnek a helyes forgalmazási gyakorlat elveinek: hőmérséklet-szabályozás megállás esetén és útközben, izoláció, higiénia és egyszerű karbantartás...

 

Fedezze fel a szolgáltatási minőséget optimalizáló összes megoldást.

Tartozékaink

Fedezze fel a tartozékokat, és tekintse meg az online brosúrát

Textil szőnyeg

Új TRAFIC - Szőnyeg

Méretre szabott, könnyedén tisztítható és kifejezetten a TRAFIC számára készült - a textilszőnyeg a 2 rögzítőkapoccsal könnyedén elhelyezhető

Telefondokkoló

Új TRAFIC - Telefondokkoló

Tartsa kéznél telefonját a teljes út során! Csak helyezze be a dönthető és forgatható telefondokkolóba, ahol akár fel is töltheti azt a dokkoló melletti csatlakozónak köszönhetően.

Tablet tartó

Új TRAFIC - Tablet tartó

A 4,8" – 10,6" méretű táblagépek befogására alkalmas táblagépdokkolónak köszönhetően a megállást követően könnyedén hozzáférhet az eszközön található információkhoz.

A Renault TRAFIC részletesen

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet