Kangoo Van kisfurgon – Motorok

motorok
RENAULT KANGOO VAN Kisteherautó

műszaki adatok részletesen

Kisteherautó

Kisteherautó

kezdő listaár 6 490 000 Ft
méret kiválasztása

Vezessen gondtalanul! A 30 000 km / 2 éves* szervizintervallumon alapuló karbantartási programunknak köszönhetően a lehető legjobb formában tarthatja az Kangoo Van-t.

Az új Euro6DFull szabályozásnak megfelelően kialakított új dízelmotorjaink jobb fogyasztást tesznek lehetővé, amelyhez az eco mód is nagyban hozzájárul.

Blue dCi 75

gazdaságos

 

 A 6 fokozatú manuális sebességváltóval kapható 1,5 literes AdBlue® dízelmotor alacsony fogyasztást tesz lehetővé, miközben kellemes vezetést biztosít a 230 Nm-es nyomatéknak köszönhetően. 

Blue dCi 95

hatékony


A 1,5 literes AdBlue® dízelmotor most 6 sebességes manuális sebességváltóval érhető el és hamarosan 7 sebességes duplakuplungos automata sebességváltóval is kapható lesz, valamint 260 Nm-es nyomatékának köszönhetően nemcsak gazdaságosan működik, de még vezetni is kellemes. A még jobban szabályozott fogyasztás érdekében válassza a leggazdaságosabb verziót, amely a 110 km/h-s sebességhatárolóval korlátozza a CO2-kibocsátást és csökkenti az üzemanyagköltségeket.

Blue dCi 115

sokoldalú

 

A 1,5 literes AdBlue® dízelmotor most 6 fokozatú manuális sebességváltóval érhető el és hamarosan 7 sebességes duplakuplungos automata sebességváltóval is kapható lesz, így még nagyobb teljesítményt és kellemesebb vezetést nyújt a 270 Nm-es nyomatéknak köszönhetően, miközben szabályozza a fogyasztást. A nehéz rakományokhoz és a vontatáshoz kialakított motor a szakemberek igényeinek való megfelelésre lett tervezve.

Gazdaságos és hatékony benzinmotorok teljesen új generációja, alacsony üzemeltetési költségekkel.

TCe 100

gazdaságos

 

A 6 fokozatú manuális sebességváltóval kapható 1,3 literes közvetlen befecskendezésű turbómotor 200 Nm-es nyomatékkal rendelkezik, amellyel optimalizált vezetési élményt biztosít. Csökkentse az üzemanyag-fogyasztást és korlátozza a károsanyag-kibocsátást a részecskeszűrőnek köszönhetően. 

TCe 130

rendkívül sokoldalú

 

A jelenleg 6 fokozatú manuális sebességváltóval elérhető és hamarosan 7 sebességes duplakuplungos automata sebességváltóval is kapható 1,3 literes közvetlen befecskendezéses turbómotor részecskeszűrővel van felszerelve, 240 Nm-es nyomatéka pedig dinamikus vezetést és sokoldalúságot tesz lehetővé alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. A fogyasztás-szabályozás optimalizálása és a CO2-kibocsátás további csökkentése érdekében válassza a leggazdaságosabb változatot, amely 110 km/h-s sebességkorlátozóval is kapható.

*  A megadott időtartam és futásteljesítmény közül a korábbi elérésig.

 

 

KANGOO VAN – RÉSZLETEK

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet