Nouveau KANGOO Van fourgonnette

Renault Kangoo Van

Az Év Nemzetközi Haszonjárműve 2022*
kezdő listaár 6 790 000 Ft
árlista letöltése

dizájn az innovatív kisfurgon

Városi környezetben dolgozik? Az  Kangoo Van a régóta várt, új „Open Sesame by Renault“ megoldással kerül bevezetésre. A teljes, zárt vagy rácsozott és kihajtható válaszfallal a Kangoo Van képes megfelelni az ügyfelek mindennapi igényeinek. A 3,3 m3–3,8 m3-es rakodási kapacitásnak köszönhetően könnyen helyet találhat az áruknak a jármű rakodóterében. 

felszereltségek

Technológia céges ügyfeleink számára

„Open Sesame by Renault“ –  Kangoo Van

„Open Sesame by Renault“

A belvárosba kell mennie? Nem könnyű elérni a rakodóteret a hátsó ajtókon keresztül! A piacon elérhető legnagyobb oldalsó nyílással (1,45 m) rendelkező Kangoo Van könnyű hozzáférést biztosít a rakományhoz. Mi sem egyszerűbb ennél!

Vezetéstámogató rendszerek – Kangoo Van

11 vezetéstámogató rendszer

Az Kangoo Van városi környezetben és hosszú utakon is gondoskodik a biztonságról az aktív vészfékező rendszernek és a sávtartó rendszernek köszönhetően. A digitális belső visszapillantó tükör segítségével figyelheti, hogy mi történik a jármű mögött. Vezessen teljes biztonságban az Kangoo Van vezetéstámogató rendszerei révén...

EASY LINK multimédia rendszer – Kangoo Van

EASY LINK multimédia rendszer

A modern és személyre szabott vezetési élmény érdekében egyszerűen csatlakoztathatja okostelefonját, és megtalálhatja az összes online alkalmazást és szolgáltatást az Android Auto™ és Apple Carplay™ kompatibilis EASY LINK multimédia rendszer 8"-os képernyőjén. 

Alt Image C29

Raktérkialakítások

céges ügyfeleink számára elérhető megoldásaink

Használja ki a tevékenysége követelményeinek és igényeinek megfelelő speciális raktérkialakításokban rejlő lehetőségeket.

Fedezze fel az Ön tevékenységeihez igazított átalakítási lehetőségeinket

Alt Image C29

áruszállítás

Futárkodáshoz, vagy esetleg romlandó élelmiszerek szállításához keres haszonjárművet? Ismerje meg speciális megoldásainkat:

 

  • Hűtést igénylő árukhoz
  • Büfékocsi, rendezvények
  • Csomagszállítás

* Az Év Nemzetközi Haszonjárműve 2022 díjat (International Van of the Year 2022) az Új Renault Kangoo Van megosztva nyerte, nemzetközi autós szakújságírók szavazása alapján. További információ a van-of-the-year.com oldalon. A képek illusztrációk.

Alt Image C29

építőipar – belsőépítészet – karbantartás/szerviz

Építőipari és közműépítészeti szakemberként, szerkezeti vagy belsőépítészeti szakemberként, tájépítészként vagy karbantartó cégként keres kishaszonjárművet? Biztosan tudunk megoldást!

 

  • Műhelyautók

Kangoo Van – részletek

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet