Nouveau KANGOO Van fourgonnette

Új Renault Kangoo Van

partner a sikerhez
Kezdő listaár 6 340 000 Ft
árlista letöltése

dizájn az innovatív kisfurgon

Városi környezetben dolgozik? Az Új Kangoo Van a régóta várt, új „Open Sesame by Renault“ megoldással kerül bevezetésre. A teljes, zárt vagy rácsozott és kihajtható válaszfallal a Kangoo Van képes megfelelni az ügyfelek mindennapi igényeinek. A 3,3 m3–3,8 m3-es rakodási kapacitásnak köszönhetően könnyen helyet találhat az áruknak a jármű rakodóterében. 

felszereltségek

Technológia céges ügyfeleink számára

„Open Sesame by Renault“ – Új Kangoo Van

„Open Sesame by Renault“

A belvárosba kell mennie? Nem könnyű elérni a rakodóteret a hátsó ajtókon keresztül! A piacon elérhető legnagyobb oldalsó nyílással (1,45 m) rendelkező Új Kangoo Van könnyű hozzáférést biztosít a rakományhoz. Mi sem egyszerűbb ennél!

Vezetéstámogató rendszerek – Új Kangoo Van

11 vezetéstámogató rendszer

Az Új Kangoo Van városi környezetben és hosszú utakon is gondoskodik a biztonságról az aktív vészfékező rendszernek és a sávtartó rendszernek köszönhetően. A digitális belső visszapillantó tükör segítségével figyelheti, hogy mi történik a jármű mögött. Vezessen teljes biztonságban az Új Kangoo Van vezetéstámogató rendszerei révén...

EASY LINK multimédia rendszer – Új Kangoo Van

EASY LINK multimédia rendszer

A modern és személyre szabott vezetési élmény érdekében egyszerűen csatlakoztathatja okostelefonját, és megtalálhatja az összes online alkalmazást és szolgáltatást az Android Auto™ és Apple Carplay™ kompatibilis EASY LINK multimédia rendszer 8"-os képernyőjén. 

  • Alt Image C29

Raktérkialakítások

céges ügyfeleink számára elérhető megoldásaink

Használja ki a tevékenysége követelményeinek és igényeinek megfelelő speciális raktérkialakításokban rejlő lehetőségeket.

varázsolja egyedivé Új Kangoo Van kisfurgonját

Fedezze fel az Ön tevékenységeihez igazított átalakítási lehetőségeinket

  • Alt Image C29

áruszállítás

Futárkodáshoz, vagy esetleg romlandó élelmiszerek szállításához keres haszonjárművet? Ismerje meg speciális megoldásainkat:

 

  • Hűtést igénylő árukhoz
  • Büfékocsi, rendezvények
  • Csomagszállítás
  • Alt Image C29

építőipar – belsőépítészet – karbantartás/szerviz

Építőipari és közműépítészeti szakemberként, szerkezeti vagy belsőépítészeti szakemberként, tájépítészként vagy karbantartó cégként keres kishaszonjárművet? Biztosan tudunk megoldást!

 

  • Műhelyautók

Új Kangoo Van – részletek

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet