Renault - KANGOO Express - Felszereltség

Felszereltség

A Renault KANGOO Express

A Renault KANGOO Express felszereltsége

Fedezze fel a felszereltséget kategóriánként!

Renault - KANGOO Express - Belső kialakítás

3 férőhely elöl

A Renault KANGOO Express a vezetőoldali üléssel és a 2 személyes üléspaddal 3 első ülést biztosít. Az üléssor ülései alatt nagy rakodótér található, míg a külön lehajtható háttámlák kis íróasztalként is használhatók, illetve lehajtásukkal hosszú tárgyak szállításához alakíthatja át az autót. 

Renault - KANGOO Express - Válaszfal

Lehajtható támlájú utasülés

Még nagyobb térre van szüksége? Az utasülés háttámlája lehajtható, így egy teljesen sík területtel bővíthető a rakodótér. Így a választott autótól függően 2,1 m, 2,5 m vagy 2,9 m raktér áll a rendelkezésére. 

Renault - KANGOO Express Maxi - Duplakabin

Duplakabin

A Renault KANGOO Express Maxi Duplakabin verzióval többé nem kell választania a személy- és az áruszállítás között. A lehajtható üléssornak köszönhetően a Renault KANGOO Express Maxi Duplakabin páratlan variálhatóságot kínál. 5 személyt szállíthat, ugyanakkor 2,43 m³ hasznos térfogatot tölthet meg áruval. 

Renault - KANGOO Express - Felszereltség

Építkezés csomag

Nehezen megközelíthető építkezési területekre kell szállítania?
Válassza az Építkezés csomagot: Hogy minél biztonságosabban elérhesse a nehezen megközelíthető építkezési területeket is, kérje megemelt hasmagassággal és motorvédő burkolattal Renault KANGOO Express haszonjárművét!

Válaszfalak

Fémcsöves, teljes, üvegezett és rácsos válaszfalak... Széles kínálatunknak köszönhetően biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő válaszfaltípust! 

Renault - KANGOO Express - Kihajtható válaszfal

Kihajtható válaszfal

Hosszú tárgyakat szeretne szállítani biztonságosan vezetés közben? A kihajtható rácsos válaszfalnak köszönhetően mi sem egyszerűbb! 

Renault - KANGOO Express - Zsiráftető

Zsiráftető

A zsiráftetőnek köszönhetően a hosszabb és nagyobb kihívást jelentő tárgyak akár függőlegesen is szállíthatók. Ennek a praktikus megoldásnak köszönhetően a szállítást nagyban megkönnyítő nyílás akár 47 cm hosszú és akár 1 m széles is lehet! 

Renault - KANGOO Express - ÉPÍTŐIPAR ÉS KÖZMŰÉPÍTÉSZET

Megnövelt terhelhetőség

Még több dolgot szállítana? A megnövelt teherbírás opcióval a Renault KANGOO Express 650 kilogrammos maximális terhelhetősége 800 kilogrammra növelhető.

Renault - KANGOO Express - Felszereltség

Kesztyűtartó

A nagy méretű, 15 literes kesztyűtartóban akár egy laptopot vagy egy védősisakot is elhelyezhet. 

 

Elérhetősége verziótól vagy opciótól függ.

Renault - KANGOO Express - Felszereltség

Tárolóhelyek a műszerfalon

A könnyedén elérhető tárolóhelyen tollakat, jegyzettömböket, illetve akár A4-es méretű határidőnaplót vagy megrendelőkönyveket is tárolhat.

 

Elérhetősége verziótól vagy opciótól függ. 

Renault - KANGOO Express - Felszereltség

Középső tárolómodul könyöktámasszal

A praktikus tárolóhelynek köszönhetően semmi nem kallódik el. Pohár, akár 1,5 literes üveg, CD... Mindennek megvan a helye.

 

Elérhetősége verziótól vagy opciótól függ.

Renault - KANGOO Express - Felszereltség

Rakodópolc

A szélvédő fölötti széles rakodópolc is tovább gyarapítja az utastérben rendelkezésre álló rakodóhelyek számát.

 

Elérhetősége verziótól vagy opciótól függ.

Renault - KANGOO Express - Technológia

Tolatókamera és tolatóradar

A manőverezés megkönnyítéséhez tolatókamerával szereltük fel, amely az autó mögötti területet az R-LINK navigációs képernyőn vagy a napellenzőbe épített képernyőn jeleníti meg. Kifejezetten hasznos, amikor kishaszonjárműve teljesen zárt, vagy ha zárt válaszfalat használ, így Ön továbbra is tökéletesen manőverezhet.


A tolatókamera mellett a parkolási manőverek közben a tolatóradar is segítségére lesz – a rendszer az autó körül található akadályok távolságának csökkenésére egyre gyorsabban ismétlődő hangjelzéssel figyelmeztet. 

Renault - KANGOO Express - Emelkedőn elindulás

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

Az emelkedőn elindulást segítő rendszer kifejezetten hasznos, amikor sok árut szállít a járművel, hiszen ilyen helyzetben is gond nélkül képes lesz emelkedőn elindulni


Elérhetősége verziótól vagy opciótól függ.

ECO üzemmód

Szeretne gazdaságosabban és felelősségteljesebben autózni? Mi sem egyszerűbb ennél! Egyszerűen nyomja meg a kézifék mellett található gombot, és aktiválja az ECO üzemmódot, így akár 10%-kal is csökkentheti a fogyasztást.

 

Elérhetősége verziótól vagy opciótól függ.

Renault - KANGOO Express - Esőérzékelő

Eső- és fényérzékelő

A Renault KANGOO Express szélvédőjén, a belső visszapillantó tükör mögött található érzékelőknek köszönhetően sötétedéskor az autó fényszórói automatikusan felkapcsolódnak, továbbá csapadékos időjárás esetén az első ablaktörlők is automatikusan aktiválódnak.

 

Elérhetősége verziótól vagy opciótól függ. 

R-LINK Evolution multimédia rendszer

A műszerfalba integrált R-LINK Evolution multimédia rendszer modern kezelőfelülettel és kivételesen részletes grafikával rendelkezik. Az új érintőképernyőn ujjaival könnyedén könnyedén hozzáférhet az innovatív és praktikus funkciókhoz: a TomTom navigációhoz, az előre telepített alkalmazásokhoz (e-mail, R-LINK Tweet, Időjárásjelentés, Renault Assistance...), Bluetooth® telefonkihangosítóhoz, hangfelismeréshez...

 

Elérhetősége verziótól vagy opciótól függ. 

A Renault KANGOO Express részletesen

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet