Új Express Van furgon – Raktér-kialakítások, átalakítások

Raktérkialakítások
ÚJ RENAULT EXPRESS VAN

Egyszerűsítse a hétköznapokat professzionális raktérkialakításainkkal

Új Express Van – Rácsozott kihajtható válaszfal ledönthető utasüléssel

Rácsozott, kihajtható válaszfal ledönthető utasüléssel

A rácsozott, kihajtható válaszfalnak és a ledönthető utasülésnek köszönhetően akár 3,7 m3-nyi árut rakodhat be, és akár 2,36 m hosszú tárgyaknak találhat helyet. 

Új Express Van – Megnövelt terhelhetőség

Megnövelt teherbírás

Nehéz rakományt szállítana? A legfeljebb 780 kg-ra megnövelt hasznos terhelhetőség lehet a megoldás.* 

 

Új Express Van – 2 oldalsó tolóajtó

Jobb- és baloldali** tolóajtók

Nagyobb méretű árut szállítana? Az Új Express Van elérhető egyszerre jobb- és baloldali** tolóajtóval is, így ez nem okozhat problémát!

 

 

Új Express Van – 12 V-os csatlakozó

12 V-os csatlakozó

A raktérben szeretné tölteni eszközeit? Nem probléma! Az Új Express Van rakterében egy 12 V-os csatlakozó áll rendelkezésére. 

Új Express Van – Extra zárak

Megerősített zárszerkezet

Előfordulhat, hogy értékes rakományt kell szállítania, amelyek miatt érdemes  megerősített zárszerkezetet választania. 

Új Express Van – LED-világítás

LED világítás a raktérben

Biztosítson jobb megvilágítást a raktérben, hogy a legjobb körülmények között dolgozhasson éjjel és nappal is, a hagyományos világításnál háromszor erősebb LED világításnak köszönhetően.

* Csak benzines verziókon érhető el

**A baloldali tolóajtó opció csak a benzines verziókon érhető el

Új Express Van – Csúszásmentes fapadlózat

fa padlóburkolat csúszásgátló bevonattal

A méretre igazított (9 mm vastag) fa, csúszásgátló bevonattal ellátott padlóburkolattal megvédheti az Új Express Van padlóját. 

Új Express Van – Fa védőborítás

fa raktérburkolatok

Védje meg az Új Express Van rakodóterét a méretre vágott fa raktérburkolattal, amely egyidejűleg védi meg a padlót a csúszásgátló bevonatos fa padlóburkolattal (9 mm), valamint az oldalfalak és a hátsó ajtók felső részeit az oldalsó fa védőborítással (5 mm) (A kerékjárati ívek nem burkoltak).

Új Express Van – Gumi védőszőnyeg

gumiszőnyeg

Védje meg az Új Express Van padlóját a szennyeződésektől a praktikus és tartós gumibevonattal.

Új Express Van – Műanyag burkolat

műanyag burkolat és tárolóhelyek

Védje műanyag burkolattal az Új Express Van ajtajainak és paneljeinek alsó részét. A nagyobb kényelem érdekében optimalizálja a teret a jármű oldalsó tolóajtóiba integrált tárolórekeszekkel.

 

 

Új Express Van – Legfeljebb 10 rögzítőgyűrű

legfeljebb 10 rögzítőgyűrű

Használja az Új Express Van rakodóterében található (legfeljebb 10) rögzítőgyűrűket a rakomány rögzítéséhez és stabilizálásához. (6 db a raktér padlóján - 4 db az oldalfalakon)

Új Express Van – Standard vonóhorog 13 eres kábellel

standard vonóhorog 13 eres kábellel

Több helyre van szüksége? Az Új Express Van vonóhorogjával egy pótkocsi is elvontatható. Az utánfutó-stabilizátor az imbolygás megakadályozásával teszi biztonságossá az utazást.

Új EXPRESS Van – Extended Grip

extended Grip

Sáros szakaszon kell átjutnia vagy kihívást jelentő úton kell eljutnia valahová? Ne aggódjon! A minden időjáráshoz megfelelő gumiabroncsokkal kombinálva az Extended Grip, a továbbfejlesztett ESC funkció javítja a tapadást elinduláskor és alacsony sebességnél gyenge tapadású laza talajon (por, kemény homok, hó, nedves talaj stb.). Az 50 km/h-s sebességig aktív funkció manuálisan aktiválható, és használatával megcsúszás vagy elakadás nélkül utazhat.

Új Express Van – Lemezelt motorvédő

lemezelt motorvédő

Gyakran jár építkezésekre vagy egyenetlen utakon? Védje meg az Új Express Van motorját lemezelt motorvédő burkolattal.

Új Express Van – Sebességhatároló

sebességhatároló

Szükség szerint tartósan korlátozhatja a jármű sebességét, illetve üzemanyag-fogyasztását a sebességhatárolónak (30, 90, 100, 110, 130 km/h) köszönhetően.

Fedezze fel az Ön tevékenységeihez igazított átalakítási lehetőségeinket

Alt Image C29

Hűtőautó

Tartsa be az Új Express Van fedélzetén szállított romlandó élelmiszerek és különleges termékek tárolási előírásait a hűtőautós átalakításnak köszönhetően, amely megfelel a hatályos szabványoknak és előírásoknak.

Műhelyautó – Új Express Van

Műhelyautó

Optimalizálja a rakteret, növelje meg a raktér méretét, tartsa kéznél szerszámait és eszközeit... A praktikus és hatékonyabb munkavégzéshez alakítsa át Új Express Van furgonját igazi mozgó műhellyé.

Új Express Van pick-up

Pick-up

Tájépítészként, helyi közösség számára vagy építkezési vállalat számára keres haszonjárművet? Alakítsa át az Új Express Vant pick-up vagy billenős platós pick-up járművé, hogy kavicsot, földet, növényeket és egyéb nehezen szállítható dolgokat szállíthasson vele.

Új Express Van – részletek

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet