EXPRESS Van furgon – Motorok

Motorok
RENAULT EXPRESS VAN Kisteherautó

Információk a motorokkal kapcsolatban

Blue dCi 75

Gazdaságos megoldás

 

A 6 fokozatú kézi sebességváltóval kapható 1,5 literes AdBlue® dízelmotor alacsony fogyasztást tesz lehetővé, miközben kellemes vezetést biztosít a 220 Nm-es nyomatéknak köszönhetően. A fogyasztás optimalizálása és a CO2-kibocsátás további csökkentése érdekében válasszon az előre programozott sebességhatárolók közül.

 

Kiemelkedően előnyös a tulajdonlás teljes költsége az alacsony fogyasztásnak és a 30 000 km / 2 év  szervizintervallumnak* köszönhetően.

Blue dCi 95

Hatékony megoldás

 

A 6 sebességes kézi váltóval kapható 1,5 literes AdBlue® dízelmotor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetést a még nagyobb, 240 Nm-es nyomatéknak köszönhetően. 

 

Kiemelkedően előnyös a tulajdonlás teljes költsége az alacsony fogyasztásnak és a 30 000 km / 2 év  szervizintervallumnak* köszönhetően.

TCe 100 FAP

A 6 fokozatú kézi sebességváltóval kapható 1,3 literes közvetlen befecskendezésű turbómotor 200 Nm-es nyomatékkal rendelkezik, amellyel optimalizált vezetési élményt biztosít. Korlátozza a károsanyag-kibocsátást a részecskeszűrőnek és a NOx-csökkentő rendszernek köszönhetően.

Kiemelkedően előnyös a tulajdonlás teljes költsége az alacsony fogyasztásnak és a 30 000 km / 2 év szervizintervallumnak* köszönhetően.

*  A megadott időtartam és futásteljesítmény közül a korábbi elérésig.

Express Van – részletek

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet