Express Van

RENAULT EXPRESS VAN

Gördülékeny partner, vállalkozásra szabva
kezdő listaár 5 925 000 Ft
árlista letöltése

A praktikus furgon – semmi bonyodalom!

A 180°-ban nyitható aszimmetrikus hátsó ajtóknak, a 3,3 m3 hasznos térfogatnak és az 1,91 m rakodóhossznak és a zárt válaszfalnak köszönhetően az Új Express Van rendelkezik a legnagyobb rakodóhossz/teljes járműhossz aránnyal. A lehajtható utasülés és a rácsozott, kihajtható válaszfal 3,7 m3  áru berakodását teszi lehetővé. A csúsztatható oldalsó ajtó rekordnagyságú, 716 mm szélesre nyitható, így könnyen hozzáférhet a fedélzeten lévő tárgyakhoz.

felszereltségek

Hatékonyság – semmi bonyodalom!

Hátralátást segítő rendszer – Új Express Van

Kamerás belső visszapillantó tükör

A digitális képernyő – belső visszapillantó tükör helyett – az autó hátuljára szerelt kamera képét mutatja előre haladás közben*. Igazán praktikus megoldás a teljes válaszfallal szerelt verziókhoz!

 

* Hátramenetbe kapcsoláskor a kamera automatikusan kikapcsol.

„Wide View“ holttércsökkentő tükör – Új Express Van

„Wide View“ holttércsökkentő tükör

A nagyobb kényelem és biztonság érdekében szélesítse a jobb oldali látómezőt az utasoldali napellenzőben elhelyezett nagylátószögű tükör segítségével. Láthatóvá teszi azt, amit nem látható a zárt, teljes válaszfal miatt. 

Holttérfigyelő rendszer – Új Express Van

Holttérfigyelő rendszer

A holttérfigyelő rendszer a külső visszapillantó tükrökön jelzi, ha az Express Van holtterében tartózkodik egy másik jármű.

Alt Image C29

Raktérkialakítások

Céges ügyfeleink számára elérhető megoldásaink

Használja ki a tevékenysége igényeihez igazított raktérkialakításokban rejlő lehetőségeket.

minden feladatban számíthat rá

Az Ön tevékenységeire szabott átalakítási lehetőségeink

Alt Image C29

Áruszállítás

Ismerje meg speciális megoldásainkat:

 

  • Hűtőautó
  • Büfékocsi
  • Csomagszállítás
Alt Image C29

Építőipar, szakipari munka

Építőipari és közműépítészeti szakemberként, szerkezeti vagy belsőépítészeti szakemberként, tájépítészként vagy helyi közösség számára keres kishaszongépjárművet? Biztosan tudunk megoldást!

  • Műhelyautó

Express Van – részletek

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet