Eredeti új és felújított cserealkatrészek

Különféle típusú cserealkatrészeink segítségével biztosíthatja haszongépjárműve optimális működését. Kínálatunk megfelel a különböző Renault járművek igényeinek, legyen szó akár új, akár régi járműről.

Új Renault eredeti alkatrészek

Céges Renault ügyfelek: eredeti új alkatrészek

Alkatrészeink

Ha a Renault eredeti alkatrészeket választja, a legkiválóbb ár-minőség-tartósság arányt biztosíthatja járműve számára.

Az eredeti alkatrészek a Renault járművekhez lettek kifejlesztve és gyártva, úgy, hogy megfeleljenek a legszigorúbb megbízhatósági, biztonsági és környezetvédelmi szabványoknak és előírásoknak.

kapcsolatfelvétel a márkakereskedéssel

Céges ügyfeleink számára felújított Renault eredeti alkatrészek

Céges Renault ügyfelek: eredeti felújított alkatrészek

Alacsonyabb költségek, ugyanolyan minőség

A felújított eredeti alkatrészeket Renault márkakereskedője beavatkozás esetén vagy haszongépjármű vásárlásakor ajánlja figyelmébe.
 

Több mint 2000 darabból álló cserealkatrész kínálatunk a 3 évesnél idősebb Renault járművek karbantartásához lettek kialakítva. Válassza a gazdaságos és egyben környezetbarát megoldást!
 

Az alkatrészek felújítása a legszigorúbb előírások szerint történik, amelyek megfelelnek az új termékekre vonatkozó követelményeknek, így fenntarthatjuk járműve eredeti teljesítményét a minőség feláldozása nélkül.

 

kapcsolatfelvétel a márkakereskedéssel

A Renault céges ügyfelei számára elérhető szolgáltatásai emellett...

Céges Renault ügyfelek: karbantartási és javítási szolgáltatások

Karbantartási és javítási szolgáltatásaink

válassza ki a kívánt szolgáltatást!

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet