Építőipari szakmákhoz való megoldásaink

Ismerje meg a Renault kifejezetten az építőiparhoz átalakított, különböző járműveit. Találja meg az építőipar világához leginkább megfelelő járművet.

kialakítások és átalakítások

Legjobb átalakításaink az építőipari járművekhez.

MASTER lehajtható oldalú platók

Gyári platós verziók

Könnyedén szállíthatja építőipari anyagait járművéhez használható lehajtható oldalú platóinkkal. Teljes biztonságban szállíthatja rakományát az Új MASTER szimpla- és duplakabinos modellekkel.

az Új Master verziók megtekintése
Renault KANGOO belső fa védőborítás

Belső kialakítás

A Kangoo belterét komplett fa védőborítással láthatja el, vagy akár megvédheti a padlót és a hátsó kerékjárati íveket polipropilén bevonattal, így az egész raktér sértetlen marad. Ez az átalakítás az elektromos verziónál is elérhető.

a Kangoo verziók megtekintése
Alt Image C29

Műhelyautó átalakítások

Guruló műhellyé változtathatja az Új Trafic-ot. Tárolja munkaeszközeit a furgonjában, hogy mindig hozzáférjen felszereléseihez, bárhol is jár.

az Új Trafic átalakítások megtekintése

jellemzők

Melyik a legmegfelelőbb jármű vállalkozása számára?

Fedezze fel különböző modelljeinket és azok átalakítási verzióit, és találja meg az igényeinek leginkább megfelelő járművet.

  Trafic Master Kangoo
Hasznos magasság (mm) 1387 < 1898 2200 1129
Maximális terhelhetőség (kg) 1140 < 1266 923 < 1427 500-800
Teljes hossz (mm) 4999 - 5399 - 4282
Teljes szélesség (mm) 1956 - 2283 - 1829
Duplakabinos verzió Elérhető a következő verziókhoz: L1H1 és L2H1 Elérhető a következő verziókhoz: L1H1 - L1H2 - L2H2 - L3H2 Nem
Lehajtható oldalfalú plató Igen Igen Nem
Belső kialakítás Igen Igen Igen
Elektromos verzió  Nem  Igen Igen

mobilitás

Fedezze fel az igényeihez alakított mobilitási megoldásokat

Könnyítse meg mindennapjait és végezze el munkáját egyszerűen mobilitási megoldásainknak köszönhetően. 

Válassza a hátsókerék-meghajtást

Válasszon hátsókerék-meghajtású verziót nagy mennyiségű áru szállításához, és használja ki a megerősített hátsó tengelynek köszönhető nagyobb terhelési és vontatási kapacitás előnyeit. Akár 500 kg-mal többet szállíthat teljes nyugalomban a jobb tapadásnak köszönhetően.

Differenciálzár

Jobb mobilitást érhet el a differenciálzárral. A rendszer 30 km/h sebesség alatt kapcsol be, ha a kerekek elkezdenének megcsúszni, hogy jobban tudjon például sáros területeken haladni.

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

Bármi legyen is a rakomány, az emelkedőn elindulást segítő rendszer lehetővé teszi a fékek nyomásának fenntartását, lehetővé téve, hogy a vezető átemelje lábát a fékről a gázpedálra, anélkül, hogy járműve visszagurulna a lejtőn.

üzleti ügyfeleink számára elérhető szolgáltatásain

A Renault hálózat szolgáltatásai

Renault professzionális szolgáltatások

A Renault szerviz és Ön

Könnyítse meg tevékenységét a Renault által bevezetett szolgáltatásokkal. A haszongépjárművek vásárlásától kezdve a karbantartásig és kezelésig minden igényére van megoldásunk.

üzleti ügyfeleink számára elérhető szolgáltatásaink

További információra van szüksége?

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet